El restaurant Venta de Posa de Dènia, Llagostí d’Or
El restaurant Venta de Posa de La Xara, Dènia (Alacant), amb els xefs José Moreschi i Darwin José i amb la recepta “Llagostí de Vinaròs amb poma, fonoll rostit i suquet de llagostí” ha resultat el guanyador del Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs 2022, aconseguint el Llagostí d’Or i el premi de 1.500 euros. El segon lloc, amb llagostí de Plata i 1.000 euros ha estat per al restaurant Citrus Tancat d’Alcanar, amb els cuiners Aitor López i Valentín Samper i el plat “Coral de llagostí de Vinaròs curat amb gàrum mediterrani, herbes de platja i la seua consomé amb xerés” i en tercer lloc, amb Llagostí de Bronze i 500 euros ha quedat el restaurant Gaudir d’Alcossebre amb els xefs Marc Martorell (vinarossenc) i Daniel Lopes da Silva amb la recepta “Marbrejat de llagostí de Vinaròs, tomata de penjar i escabetx”.