Inici / El tastet del Diariet / Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí

Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí

El restaurant Venta de Posa de Dènia, Llagostí d’Or

El restaurant Venta de Posa de La Xara, Dènia (Alacant), amb els xefs José Moreschi i Darwin José i amb la recepta “Llagostí de Vinaròs amb poma, fonoll rostit i suquet de llagostí” ha resultat el guanyador del Concurs de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs 2022, aconseguint el Llagostí d’Or i el premi de 1.500 euros. El segon lloc, amb llagostí de Plata i 1.000 euros ha estat per al restaurant Citrus Tancat d’Alcanar, amb els cuiners Aitor López i Valentín Samper i el plat “Coral de llagostí de Vinaròs curat amb gàrum mediterrani, herbes de platja i la seua consomé amb xerés” i en tercer lloc, amb Llagostí de Bronze i 500 euros ha quedat el restaurant Gaudir d’Alcossebre amb els xefs Marc Martorell (vinarossenc) i Daniel Lopes da Silva amb la recepta “Marbrejat de llagostí de Vinaròs, tomata de penjar i escabetx”.