Inici / Galeries / Imponent Cervol, desbordat per les pluges a l’interior

Imponent Cervol, desbordat per les pluges a l’interior

El riu Cervol es va desbordar el passat dissabte 12 de novembre. Va ser degut a l’increment del cabal d’aigua al riu Cervol, procedent de les pluges a l’interior de la comarca. L’Ajuntament de Vinaròs informava de manera puntual per les xarxes socials de la perillositat i demanava extremar la precaució en les passeres i ponts, així com en els camins i carreteres que bordegen el riu.
 
Com a mesura preventiva s’havia procedit a tallar el pont i passarel·la del tram final del carril lúdic esportiu donada la força de l’aigua. També s’havia habilitat un accés alternatiu a l’ermita per la part posterior de la mateixa i el Camí de les Carretes. El carril lúdic esportiu quedava tallat en el tram de la rotonda de la caseta de camp abans de la passera d’accés al riu. També es va tallar el pont romà i es recomanava no apropar-se a la zona de l’estret i del pont romà per tal de fer vídeos, fotos o veure la crescuda per evitar danys personals.
Es recomanava també evitar desplaçaments d’oci per veure la riuada amb vehicles privats pel pont de l’antiga N-340 per evitar embussos de trànsit junt a l’entrada de la N-238 i facilitar així la circulació de  vehicles.

Dissabte al final de la tarde ja es va poder procedir a l’apertura del pont i passarel·la del tram final del carril lúdic esportiu. Seguia però tancat per seguretat i acumulació de sediments, així com de restes vegetals el pont romà i la zona de circulació entre els ulls del pont de l’antiga N-340 i el supermercat Mercadona. Continuàven també tancades totes les passeres que creuen el riu.

Fotos: X.Flores/ Fotos: E.Fonollosa, P. Marmaña, A.Sanz, X.Flores