Inici / Galeries / Llum al Nadal

Llum al Nadal

L’Ajuntament havia instal·lat en els dies previs tot aquest enllumenat nadalenc que ajudarà a crear un bon ambient festiu al municipi, a més d’ajudar a incentivar les compres a la localitat. Les llums s’han ubicat al centre urbà, en concret, als carrers de Sant Tomàs, Mare de Déu dels Socors, Sant Francesc, Doctor Fleming, Arxipreste Bono, i a les avingudes del País Valencià, Pablo Ruiz Picasso i Llibertat. D’altra banda, a les places de Sant Antoni, Tres Reis i a la rotonda de Puis XII s’instal·larà una decoració especial.
Com a novetats aquest any s’han col·locat jardineres als fanals del carrer Major, on es plantarà la flor de Nadal, conjuntament amb la resta de carrers amb aquest mobiliari urbà. Així mateix, s’han dissenyat dos noves estructures decoratives que se situaran al carrer del Doctor Ricardo Santos i a la plaça de la Constitució, atenent així la petició dels comerços de la zona, al mateix temps que s’amplia la decoració.
Per part de la Regidoria de Comerç s’ha optat per decorar diferents carrers comercials per atraure als visitants i així incentivar les compres nadalenques. En concret, es tracta de la decoració de diferents fanals i la col·locació de banderoles a la plaça Parroquial, carrer Major, carrer de Sant Tomàs, plaça Sant Valent, carrer de Sant Cristòfol i plaça Jovellar.
Una altra de les novetats és el canvi de l’arbre de Nadal, que enguany s’optarà per un estil més clàssic, a més d’una nova decoració a la plaça de Sant Agustí.
La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha explicat que la il·luminació de Nadal tindrà un horari reduït del 2 al 24 de desembre, amb l’encesa que coincidirà amb l’enllumenat públic i s’apagarà a les 22:00h, mentre que a partir del 24 de desembre l’horari s’ampliarà fins a les 24:00h. Morellà destacava que “tot i que l’enllumenat de Nadal és de tecnologia LED de baix consum, des de l’Ajuntament hem decidit aplicar aquest horari d’encesa i apagat per estalviar el màxim possible”.
Per acabar, la regidora incidia que “any rere any, volem que Vinaròs siga un referent durant les festes nadalenques, amb una decoració on grans i petits s’il·lusionen, i convidem tots els veïns de Vinaròs i comarca a visitar-nos durant aquestes dates tan especials”. Fotos: Pau Marmaña