Inici / L'entrevista / Entrevistes a les Dames i Cavallers de la Fira i Festes 2022

Entrevistes a les Dames i Cavallers de la Fira i Festes 2022

Reines de la Fira i Festes

Alba Atencia Sales – Club Taekwondo Atencia

Reina Major

Edat:
19 anys
Estudis:
ESO, Grau mitjà d’esport i acabant l’últim any del grau superior d’Educació Infantil
Aficions: practicar taekwondo, cuidar i educar xiquets i xiquetes i passar temps en la família i en els amics

Què creus que suposarà per a tu ser la Reina de les Festes?
Per a mi ser Reina de les festes suposa un gran honor ja que serè la màxima representant del poble i també una gran resposabilitat que assumixo i ho farè amb molta il·lusió i ganes. Espero fer-ho el millor possible i que tots els vinarossencs disfruten de les festes igual que jo ho farè.
Què signifiquen per a tu les festes de Sant Joan i Sant Pere?
Les festes de Sant Joan i Sant Pere per a mi són molt importants des de que era menuda, ja que són les millors festes de Vinaròs. Ens juntem per gaudir de la fira, festes, tradicions, concerts i l’arribada de l’estiu. A més a més, serà un gran orgull ser la màxima representant del nostre poble, somni que es farà realitat aquest any.
Quina aportació voldries fer per aquests dies tan especials?
Lo que jo aportarè en aquestes festes serà ganes de viure-les al màxim, alegria, simpatia, companyerisme, il·lusió i sobre tot, que siguen inoblidables per a tots.

Martina Oms Mormeneo – Penya Barça

Reina Infantil

Edat:
9 anys
Estudis:
4t Primària
Aficions:
Ballar, patinar i tocar el piano

Com vas viure el moment de ser elegida Reina infantil?
Vaig estar tot l’acte súper nerviosa i quan vaig sortir reina em vaig emocionar moltíssim. Estava súper feliç! No m’ho creia! Sortir reina entre 15 era molt difícil! Vaig mirar a ma mare i ja em vaig aixecar a saludar la gent que havia vingut a veure l’acte i se’m va posar la pell de gallina de veure a tots aplaudint. Va ser una passada!
Quin és el teu primer record de les festes o que acte creus que t’agrada més?
El meu primer record és quan em van dir els papás que podia ser dama representant la Penya Barça! I crec que els actes que em fan més il·lusió,a banda de la meua presentació a la Penya que va ser genial, són la Proclamació i la nit de blanc.
La veritat és que estic prou nerviosa!
Què signifiquen per a tu les festes de Sant Joan i Sant Pere?
Signifiquen molta diversió amb totes les dames i els cavallers infantils que ja ens hem fet amics i sé que seran unes festes que no oblidarem mai.
I també representar tant a la Penya Barça com a Vinaròs sent reina infantil és una gran satisfacció! Visca Vinaròs!

Dames i Cavallers

Yeray Doménech Hernández – CEIP Manuel Foguet

Edat:
10 anys
Estudis:
4t Primària
Aficions:
Tocar el tabal als Nanos i Gegants de Vinaròs i jugar a bàsquet

Per a mi les festes signifiquen tradició i música, disfrutar de les activitats del nostre Ajuntament pels carrers de Vinaròs, i sobretot de la fira i els focs.

Noa Mellado Forcadell – CEIP Sant Sebastià

Edat:
9 anys
Estudis:
4t de primària
Aficions:
M’agrada fer acrobàcies, patinar, jugar a bàsquet, pintar i tocar el piano

Les festes signifiquen molt per a mí. Sempre m’han agradat, per jugar, passar-ho bé amb els amics, anar a la fira i a concerts. Aquest any tinc la sort de ser dama i representar a la meua escola. Serà molt especial, ja que junt amb els meus companys, dames i cavallers, coneixerem més les festes del nostre poble i ho passarem molt bé junts. Em fa molta il·lusió. I vull donar les gràcies a l’escola i a la meua familia per poder fer-ho possible.

Naia Prades López – CEIP Misericòrdia

Edat:
10 anys
Estudis:
Estic estudiant
4t de Primària
Aficions:
M’agrada molt dibuixar

Disfruto molt de les festes amb la família celebrant-ho amb un dinar. També m’agraden les batucades i el que més, la fira del poble.

Martina Ortega Dworniczuk – CEIP Assumpció

Edat:
9 anys
Estudis:
4t de Primària
Aficions:
Cantar, dibuixar, ballar i pintar

Per a mí les festes són molt importants perquè sóc dama de la meua escola i em fa molta il.lusió, i perquè ja estem de vacances i tant la meua família com jo disfrutem molt d’aquests dies. També m’agraden perquè anem a la fira, a fer un gelat o granissat i també algun dia a sopar fora de casa.

Martina Castejón García – CEIP Jaume I

Edat:
10 anys
Estudis:
4t primària
Aficions: ballar, cantar y dibuixar

Per a mi les festes signifiquen vore a la gent del meu poble molt feliç, disfrutar d’aquesta meravellosa temporada, passar-ho molt bé amb les altres dames i cavallers, conéixer més el nostre poble i també els vinarossencs que l’habiten.

Martí Gandia Torres – Societat Musical La Alianza

Edat:
8 anys
Estudis:
3er de Primària al col·legi Nostra Senyora de la Consolació
Aficions: La música i el futbol

La fira i festes signifiquen l’inici de les vacances d’estiu i el moment en que tinc més temps lliure per a poder jugar en els meus dos germans i amics. Són uns dies on tinc l’oportunitat d’anar a la fira, de córrer la traca, de xalar en els nanos i gegants i amb la música de La Alianza i enguany fer nous amics i amigues entre les dames i cavallers.

Mar Folch Forner – Numa Music Espai de Sensibilització Musical

Edat:
10 anys
Estudis:
4t de primària al CEIP Sant Sebastià
Aficions: música, llegir, anar a la platja i jugar amb els amics i amigues

Les festes signifiquen que comença l’estiu, que arriba la fira, la traca pels carrers, els nanos i gegants… i moltes més coses. Segur que aquest any les viuré d’una altra manera ; tinc moltes ganes de posar-me el vestit regional i de que em posen la banda. Espero passar-m’ho molt bé i fer molts amics i amigues.

Jaume Gargallo Esparducer – Club Tenis Vinaròs

Edat:
8 anys
Estudis:
3er primària
Aficions: Tenis, jugar amb els amics, anar en bicicleta i jugar a videojocs.

Per a mi les festes de Sant Joan i Sant Pere són molt significatives perquè indiquen que l’estiu ja ha arribat i hem acabat l’escola per a disfrutar de les vacances i poder tornar a còrrer la traca i anar a la fira.

Macarena Chau Ortí – Padel Stroke

Edat:
10 anys
Estudis:
4t de primària
Aficions: Jugar al pàdel

Per a mi les festes de Sant Joan i Sant Pere signifiquen diversió, alegria, tradició i aquest any també il·lusió, ja que sóc dama del meu poble. A més, quan arriben les festes arriben les desitjades vacances d’estiu i així podem gaudir-les molt més. El que més m’agrada de les festes són, sense dubte, la traca i la fira.

Islendy Corina Sánchez Asensio – Peña Taurina Pan y Toros

Edat:
10 anys
Estudis:
5é de Primària
Aficions: Escoltar música, dibuixar i ballar

Per a mi les festes signifiquen: tradició, cultura, diversió, disfrutar de cada racó del poble, les noves amistats per al récord i lo més important, sentir-me més vinarossenca que mai.¡Que visquen les Festes de San Joan i San Pere i que visque Vinaròs!

Isaac Alcácer Caro – Col.legi Ntra Sra de la Consolació

Edat:
10 anys
Estudis:
4t de primària
Aficions: Música, percussió i pesca

Quan arriben les festes el cole ja s’ha acabat, i tenim més temps per jugar en els amics, anar a la platja, anar a la fira ; a les nits m’agrada molt còrrer la cordà. També m’agrada molt anar a vore el Castell de focs artificials de la nit de Sant Pere. Aquest any que sóc cavaller estic molt content perquè estic fent nous amics i estem xalant molt.

Gala Orero Gijón – Societat de Caça Sant Sebastià

Edat:
9 anys
Estudis:
4t de primària
Aficions: Patinatge, cantar i ballar

Per a mi les festes de Sant Joan i Sant Pere signifiquen que són per a gaudir-les al màxim, fent amics i amigues per a viure-les tots junts i poder participar dels actes que es realitzen com la traca, la fira, etc…i tindré un bonic record per sempre.

Dunya Lazareva – Fundació privada Divina Providència

Edad:
9 años
Estudios:
4º de Primaria
Aficiones: Deporte, aventura, escalada y senderismo

Me gustan mucho estas fiestas que se remontan a tiempos lejanos, y poder, en esta ocasión, representar a nuestro pueblo, aunque yo no haya nacido aquí, pero me siento identificada por lo que es y lo que significa para mis amigos y para mí en estos momentos.

Adriana Pérez Ortí – Grup folklòric Les Camaraes

Edat:
10 anys
Estudis:
4t de primària
Aficions: ballar, jugar a la pilota, escoltar música, anar a la piscina

És molt important per a mi, perquè són les festes més importants del poble y m’encanta vore a tota la gent al carrer i a la fira. Tinc moltes ganes d’anar a la fira i de pujar a totes les atraccions amb la resta de dames i cavallers. I estic molt contenta de representar a Les Camaraes de Vinaròs.

Aura Pérez Miralles – Club Triatló Vinaròs

Edat:
18 anys.
Estudis:
Estic cursant un grau superior d’ensenyament i animació socioesportiva.
Aficions:
Fer esports. Com a esport principal faig natació i de vegades vaig a córrer

Les festes per a mi signifiquen família, amics, tradicions, festa i sobretot fer poble. Ser dama aquest any significa tradició en especial, ja que moltes de les meves familiars durant la seva vida han format part de la cort d’honor d’aquest poble i per a mi és una il·lusió molt gran poder seguir amb la tradició i viure una experiència que és meravellosa.

Candela Galán Ferrer – Comparsa Pensat i Fet

Edat:
17 anys
Estudis:
Batxillerat d’arts escèniques
Aficions: La música

Per a mi les festes de Sant Joan i Sant Pere, són el millor començament de l’estiu. Però com a dama de festes, per a mi són un privilegi de poder veure i participar en els actes i de poder fer amistat amb la resta de dames i cavallers i poder gaudir de les festes i de tots els moments que compartirem tots junts.

Diana Adell Miralles – Club Karting Vinaròs

Edat:
19 anys
Estudis:
Grau mitjà de Gestió administrativa
Aficions:
M’agrada l’esport i ballar diferents estils i, estar amb els meus familiars i amics

Per a mi les festes de Sant Joan i Sant Pere són unes festes úniques i que portem tot l’any esperant. Vinaròs plena els seus carrers de tradició, il·lusió i emoció. On tot el poble es junta per a celebrar la felicitat i el orgull que ens dóna sentir-nos vinarossencs.

Edgar Benito Martínez – Grup folklòric Les Camaraes

Edat:
23 anys
Estudis:
Tècnic en caracterització d´efectes especials; Títol de monitor de menjador
i Tècnic en electricitat
i electrònica
Aficions: Cine, música i viatjar

La festa, l’emoció i l’alegria que visc amb la meva família i amics no té preu, són moments únics que fan que la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere signifiquen tant per a mi. Sóc molt afortunat de poder viure esta experiència per segona vegada.

Berta Orts Macip – Gimnàs Gentsana

Edat:
16 anys
Estudis:
Primer de Batxillerat Humanístic
Aficions:
Ballar i llegir

Per a mi les festes de Sant Joan i Sant Pere són un nexe d’unió perquè desde que sóc menuda les he viscut amb la família, amb els amics… Anar a córrer la traca, la fira, les revetlles. Són vivències que es repeteixen tots els anys a esta época que m’agraden molt i per això em fa tanta il.lusió aquest any poder viure-les com a Dama de Festes representant al Gimnàs Gentsana del qual formo part des dels 4 anys.

Clara Vidal Mas – Club Nàutic

Edat:
18 anys
Estudis:
Estic estudiant el Doble grau en Dret i Gestió i Administració Pública a la Universitat de Barcelona
Aficions: Ballar, llegir i disfrutar dels meus

Personalment, sé que les festes de Vinaròs, tot i ser conegudes comarcalment, són un símbol emblemàtic pel poble. Per a mi són festes per disfrutar de la meva gent i dels actes que ens proporciona l’Ajuntament i que fan que la setmana de festes passe de manera molt ràpida. A més a més, donen pas a l’inici de l’estiu i a la nit més llarga de l’any, la revetlla de Sant Joan.

Elena Mora Barreda – Peña Taurina Pan y Toros

Edat:
18 anys
Estudis:
Estic estudiant tècnic en cures auxiliars d’infermeria
Aficions: Llegir, escoltar música i ballar

Les festes són molt especials per a mi, ja que de petita també vaig ser dama, i des del primer moment vaig voler tornar a repetir la experiència. També crec que són les més significants perquè il·luminen i omplen de gent els carrers. Espere i desitjo representar a la meua entitat i a Vinaròs de la millor manera possible i que siguen unes festes inoblidables.

Jennifer Polo Diego – Societat de caça Sant Sebastià

Edat:
23 anys
Estudis:
Vull estudiar protocol d’events i dedicar-me a la moda nupcial. Actualment treballo a una tenda de roba
Aficions: M’agrada molt la percussió, toco el tambor a una banda de bombos i tambors

Per a mi les festes signifiquen un cúmul de emocions, il•lusió i anècdotes que durant molt de temps vaig estar desitjant viure i per fi he pogut disfrutarl-es dues vegades, un somni fet realitat.

Júlia Ricart Margalef – Pádel Stroke

Edat:
16 anys
Estudis:
CFGM Atenció a persones en situació de dependència
Aficions: Quedar en les amigues, jugar a voley, ballar, sortir de festa…

Sant Joan i Sant Pere són sinònims de llum i de color, d’olor a traca i focs artificials, de sopars a la fresca i de gala, de música i cultura,. En resum, de fer poble, del nostre poble, Vinaròs. Des de menuda m’ha fet il•lusiò formar part d’aquestes festes d’una manera més directa i ara que sóc més gran em sento orgullosa de poder dir que per fi sóc dama d’això que és tan nostre.

Martina Roger Pau – Vinaròs Club de Fútbol

Edat:
17 anys
Estudis:
1er Batxilerat a l’IES Leopoldo Querol
Aficions: Ballar i estar en la família i els amics

Les festes de Sant Joan i Sant Pere son tradició, ja que per a mi i la meva familia sempre son molt significatives. A més, donen pas a l’inici de l’estiu. Són uns dies per gaudir del nostre poble, Vinaròs, ja que els carrers s’omplin de gent, festa i emoció. Tots disfrutem de tots els actes, en especial, la fira i la traca.

Estel Ferrer Rodríguez – Societat Musical La Alianza

Edat:
18 anys
Estudis:
1r del Grau de Ingenieria Electrónica de Telecomunicacions
Aficions: Tocar la trompeta a la banda sinfónica de La Alianza, quedar amb els meus amics i córrer la traca

Són les Festes Patronals de Vinaròs. En elles,acaba l’època d’estudis, deures,en definitiva d’obligacions. I comença una altra d’alegria,de bon temps. En ganes de xalar i disfrutar; en estes Festes tan nostres arriba l’estiu i donen el punt de partida a les dels nostres pobles veïns.Tot això enguany es multiplica, perqu s’ha fet realitat un sonmi que de menuda es va quedar per complir.

Malena Gómez Ferrer – Círculo Mercantil y Cultural

Edat:
19 anys
Estudis:
ESO, Batxiller Científic, i estic cursant 1r del Grau de Disseny i Desenvolupament de Videojocs Aficions: Cinema, sortir amb els amics, dibuixar, ballar, i anar a la platja

Per a mi les festes de Sant Joan i Sant Pere són uns dies on tot el món gaudeix, des dels més menuts a la fira, fins als més grans corrent la traca. Per a la gent de fora són unes festes qualsevols, però per a la gent d’aquí són uns dies plens de tradició i gresca.

Marc Méndez Viver – Numa Music Espai de Sensibilització Musical

Edad:
48 años
Estudios:
Licenciado en Bellas Artes
Aficiones:
Me gusta mucho el cine

Estas fiestas tienen un carácter especial porque vividas desde dentro tienen una expectativa, francamente, más que buena, es óptima. Creo que con esto está todo dicho. La experiencia que estoy viviendo hasta ahora es muy satisfactoria. La realidad de la diferencia de edad, por parte de todo el resto del grupo, no ha sido más que una integración, en lo que a mí se refiere, fantástica.

Maria Espuny Albalat – Club de Tenis

Edat:
16 anys
Estudis:
1er Batxillerat Ciències Socials
Aficions: Ballar, escoltar música i estar amb els amics

Les festes de Sant Joan i Sant Pere sempre han sigut molt especials per a mi ja que sempre les he viscudes com l’inici de l’estiu. És un orgull veure com tot el poble participa i ompli el passeig amb alegria i ganes de festa. Són dies plens de tradicions, llum, música i color. Des de xicoteta m’ha fet molta il·lusió poder ser dama i representar el meu poble.

Maria Torres Gombau – Acadèmia de Ball Locura

Edat:
18 anys
Estudis:
En l’actualitat, Magisteri a la Universitat de València
Aficions:
El ball, la música i anar de marxa per Vinaròs

La Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere són per a mi el tret de sortida de l’estiu. En aquest any que represento a la meua entitat tenen un caràcter especial perquè sempre he dessitjat participar en les festes i gaudir de tots els actes que es porten a terme, i així poder representar al meu poble, del que em sento molt orgullosa.

Mariona Montañés Lluch – Asociación Gastronómica Vinaròs Social Club

Edat:
16 anys
Estudis:
1er de Batxillerat Artístic
Aficions: Ballar

Són dies per passar-ho bé, on es viu l’ambient de festa al carrer i es participa dels actes
programats que formen part de les tradicions de Vinaròs. Aquest any signifiquen molt per a mi ja que, a més, tinc la satisfacció de representar a la meua entitat.

Mireia Monserrat Roig – Cofradia de Pescadors Sant Pere

Edat:
18 anys
Estudis:
ESO
Aficions: Sortir a passejar, escoltar música i viatjar

Les festes de Sant Joan i Sant Pere signifiquen alegria,fira,olor a pólvora , uns sentiments i tradicions que només saben els vinarossencs i vinarossenques, el començament de l’estiu i disfrutar del temps lliure.

Mireya Segura Adell – Caixa Vinaròs

Edat:
19 anys
Estudis:
CFGM d’ Atenció a Persones en Situació de Dependència
Aficions:
Escoltar música

Per a mi aquestes festes signifiquen una representació al nostre poble. També, al ser les primeres de l’inici de l’estiu encara es viuen d’una altra manera, ja que s’agafen amb moltes més ganes i molta il·lusió. Durant aquests dies hi ha més vida als racons i carrers de Vinaròs amb llum i alegria.

Natàlia Arnau Roselló – Club Voleibol Vinaròs

Edat:
16 anys
Estudis:
Batxillerat Científic
Aficions:
Jugar a voleibol, passar temps amb les amigues i anar a la platja

Des de que sóc menuda he disfrutat molt les festes de Sant Joan i Sant Pere i les he
viscut com algo molt familiar. Aquest any seran especials i estic molt contenta de poder viure esta experiència acompanyada dels meus amics i familiars. Quan parlo de les festes del meu poble sento que són més que una setmana de celebracions, són una representació de les tradicions i la cultura de Vinaròs.

Norah Robai Miquel – Club Motor Clàssic

Edat:
19 anys
Estudis:
Educació Infantil
Aficions:
Ballar, cinema, fer esport i compartir temps amb família, amics i la parella

Per a mi les festes de Sant Joan i Sant Pere són una tradició del poble que no es pot perdre ningú. És el començament de l’estiu, es pot disfrutar del bon temps, de la paltja i de les diferents activitats que es donen aquests dies. Aquest any em fa especial il.lusió ser dama del Club Motor Clàssic i compartir aquestes festes amb la resta de dames i cavallers.

Sheila Mengual Estévez – Peña Madridista Vinaròs

Edat:
19 anys
Estudis:
Batxillerat en Ciències Socials;
Cicle Inicial tècnic esportiu Grau Mitjà; cursant primer d’Educació Social a la Universitat de València
Aficions: Jugar, entrenar, veure bàsquet i fútbol, llegir i cantar

Per a mi les festes signifiquen el començament de les nits de rialles i festa en les meues amigues. Veure Vinaròs ple de gent i de vida amb els xiquets i xiquetes disfrutant de la fira, i a més a més simbolitzen la tradició i la cultura de Vinaròs juntament amb Sant Sebastià i la Mare de Déu de la Misericórdia.

Lucia Ángel Miras – Penya Barça Vinaròs

Edat:
17 anys
Estudis:
Cicle Mitjà d’auxiliar d’infermeria
Aficions:
Passar temps en amics, llegir, ballar i jugar a volei

Des de molt petita les festes sempre m’han paregut impressionants. Són unes festes molt boniques i que sempre he viscut amb molta il·lusió.

Virginia Chesa Ferreres – Club Patinatge Artístic Vinaròs

Edat:
17 anys
Estudis:
1er Batxillerat a
IES Leopoldo Querol
Aficions:
Esport, patinar, ballar, escoltar música i anar a la platja

Per a mi, les festes són alegria, color, màgia, nostàlgia, cultura, felicitat, diversió i tradició. Sempre m’han agradat aquests deu dies inoblidables en els que hi ha molta “xalera” i Vinaròs s’ompli de gent, de vida. Aquest any, després d’un llarg temps, els nostres carrers tornaran tindre el calor que tan bé coneixem i, així, podrem gaudir d’unes festes inoblidables.