Inici / Col·laboracions / Rondalla ‘Mar i Terra’: actuació Intercanvis 17 setembre

Rondalla ‘Mar i Terra’: actuació Intercanvis 17 setembre

La Rondalla Vinarossenca “Mar i Terra” ha oferit, el passat dissabte 17 de setembre, un concert de música i balls tradicionals junt amb el Grup de ball “L’U i Dos” de Torrent, emmarcat dins de la XIX Campanya de Concerts d’Intercanvis 2022 que promouen les Federacions Musicals de la Comunitat Valenciana.
En primer lloc ha participat el grup convidat de Torrent oferint un variat repertori de danses, interpretades, unes voltes, amb música de dolçaina i tabal i d’altres amb la música de la Rondalla que l’ acompanyava. Hem pogut escoltar entre d’altres les següents cançons :
La Dança, Fandango de Ayora, l’U i Dos de Torrent i la Danza del Caracol.
Per part de la Rondalla Vinarossenca s’ha estrenat Jotilla de Vinaròs amb lletres tradicionals en llengua valenciana junt amb d’altres peces del seu repertori com La barca se’n gronxa, Els nois de la garrafa i Marineries de Castelló.
Després s’ha ballat conjuntament la Jota dels Tarongerals.
Per finalitzar l’acte s’ha requerit la presència del regidor de Cultura qui ha fet entrega d’un obsequi a les dues entitats participants.
Els nostres agraïments al públic i regidors assistents, al tècnic de so, a la brigada de serveis i al Magnífic Ajuntament pel suport rebut.