Inici / Reportatges / Transformers ‘Made in Vinaròs’ a la Fira del Joguet de Nuremberg

Transformers ‘Made in Vinaròs’ a la Fira del Joguet de Nuremberg

Hasbro tria a Cosplay Vinaròs per promocionar els seus mítics robots

L’empresa Hasbro, fabricadora de la majoria dels joguets de Marvel, Star Wars i Disney ha triat a Cosplay Vinaròs per a promocionar els seus Transformers en el seu estand de la Fira Mundial del Joguet de Nuremberg, que se celebra de l’1 al 5 de febrer.
Des de 1949, la Fira de Joguets de Nuremberg ha sigut la principal fira comercial del món per a joguets i productes d’entreteniment.
Cosplay Vinaròs el formen tres germans. Román, Inma i María Folch Ayza i durant aquests dies estan fent les delícies dels visitants en l’estand d’aquesta empresa joguetera amb les seues espectaculars creacions, dues Transformers de 2,50 metres d’altura.
Confeccionar-los va ser un dels seus reptes més difícils i llargs, tardant més de 9 mesos en la seua construcció. Els germans Folch utilitzen molts materials per a realitzar les seues creacions, especialment foam, planxes de pvc, impressió 3D, goma-escuma, etc.
Amb ells, Cosplay Vinaròs ja van protagonitzar la campanya de promoció de “Tranformers 5 l’últim Caballero” durant els tres mesos d’estiu l’any 2016 per tota Espanya, a més d’acudir a la Première que es va fer en els Autocinemes de Madrid.
Els germans Folch van començar la seua afició pel Cosplay fent els seus primers joguets i disfresses del carnaval quan encara eren uns xiquets i en veure la pel·lícula “La guerra de les galàxies”, que els va impactar especialment.
Actualment, són uns autèntics artistes i han confeccionat més d’una vintena de personatges de ficció, de pel·lícules, còmics i videojocs. Obres d’art que representen fidelment molts personatges de ficció i que ells interpreten imitant també els seus gestos, expressions i manera de comunicar i actuar. Iron Man, Thanos, soldats d’assalt de Star Wars, Indiana Jones, els dinosaures de Parc Juràsic…són moltes les figures que han reproduït fidelment.